Jobs

 

Front office medewerker

Wil jij werken bij een grote, internationale werkgever? Heb jij een secretariële of commerciële achtergrond en beheers jij de Nederlandse, Duitse en Engelse taal? Kom dan werken als Front Office medewerker (16-24 uur per week) bij Tillman chemische Bouwstoffen!

Tillman chemische Bouwstoffen is marktleider in diverse landen en een wereldspeler van formaat op het gebied van hulpstoffen voor beton, mortel, cement en gips. Onze producten worden gebruikt in de meest grensverleggende bouwprojecten over de hele wereld. In de hoofdvestiging in Megchelen (GLD) vindt zowel onderzoek, ontwikkeling als productie plaats.


Hoe ziet jouw dag eruit?

Dinsdag even voor 8:00 uur kom je binnen. Samen met de Front Office manager haal je koffie, thee of natuurlijk een lekkere cappuccino bij de koffieautomaat. Jullie nemen jouw taken voor de dinsdag en de woensdag door. Als je dat gedaan hebt, ga je direct aan de slag.

Eerst mail je de diverse productinformatiebladen aan de verschillende potentiele klanten, zoals de Caribische vertegenwoordiger van je heeft gevraagd. Daarna ga je aan de slag met een offerte van een grote Duitse klant. Samen met de Office manager stem je af wat hier precies in moet komen te staan, zodat je deze nog voor de middag aan de vertegenwoordiger kunt meegeven. Om 12:00 uur heb je pauze. Als je om 13:00 uur terug komt van je pauze, waarin je gezellig met je collega’s gewandeld hebt, ga je aan de slag om voor het klantbezoek van volgende week vrijdag de lunch te verzorgen. Natuurlijk bestel jij zijn favoriete broodje met oude kaas! Ook boek je een hotel voor deze klant. Om 16:30 uur komt de Office manager nog even bij je zitten, om te overleggen wat er woensdag gebeuren moet. Samen stemmen jullie af, wat er voor morgen op de planning staat, om 17:00 uur stap je in de auto en rijdt je met een tevreden gevoel naar huis.

De volgende dag staat het bijwerken van de algemene brochure op de agenda. Samen met het hoofd verkoop heb je afgestemd wat er in moet komen te staan over het nieuwe product. Jij coördineert dat deze tekst vertaald wordt en in alle talen juist in de brochure komt te staan. Ook maak je het etiket van dit product en druk je deze vervolgens af om naar de productie toe te kunnen sturen. Vandaag kijk je weinig op de klok, je hebt immers veel telefoontjes die je kunt doorverbinden naar je collega’s van orderhandling. Als het 12:00u is ga je uiteraard even met de collega’s van de administratie je wandelingetje maken. Als je terug komt van je pauze om 13:00u, ga je de zaal inrichten voor de videoconferentie. Je test de schermen en de instellingen en start de powerpoint vast om, zodat het hoofd verkoop direct bij aankomst aan de slag kan. Natuurlijk zet je ook vast zijn koffie klaar. Om 14:45u arriveert het hoofd verkoop en hij gaat zitten voor zijn video-conferentie en schenkt zich zijn favoriete koffie, sterk met suiker, in. De klant belt in om 14:55u, dat heb jij goed geregeld! Nu heb je mooi even tijd om kantoorbenodigheden te bestellen .

Om 16:00u is de videoconferentie afgelopen en ruim je de ruimte weer uit. Om 16:30u mail je nog even je collega, de Front Office manager de bijzonderheden van vandaag en om 17:00u stap jij opnieuw jouw auto in na een fijne werkdag.Wie ben jij?

- Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau

- Goede beheersing van de Nederlandse, Duitse en Engelse taal.

- Je bent de dinsdag en de woensdag van 8:00 uur tot 17:00 uur beschikbaar.

- Je beschikt goede communicatieve vaardigheden.


Wat krijg je daarvoor terug?

- Een salaris passend bij jouw werk- en denkniveau,

- De kans om je te ontwikkelen tot een volledig zelfstandig werkende Front Office medewerker

- Een gezellig team om in samen te werken,

Bij gebleken geschiktheid kans op een vast dienstverband


 

Betontechnologen

Als einer der führende Unternehmen im Bereich von Zusatzmittel für Beton und Mörtel ist die Firma Tillman Chemische Baustoffe B.V. von den Niederlassungen in Belgien, Deutschland, Luxemburg, Schweiz und Österreich aus für Auftraggeber in der ganzen Welt aktiv. In der Hauptgeschäftsstelle im Niederländischen Megchelen befinden sich Forschung, Entwicklung und Produktion. Intensive Kontakte zu Abnehmern bilden ein unverzichtbares Bindeglied zwischen dem Markt und Tillman. Nur wer ständig über die Wünsche und Anforderungen der Abnehmer informiert ist, kann neue Entwicklungen rechtzeitig erkennen. Auf diese Weise ist Tillman als unabhängiger Zusatzmittelhersteller in der Lage, schnell und schlagfertig auf neue Bedürfnisse und Änderungen des Marktes zu reagieren.


Sie sind kontaktfreudig und haben Spaß am Umgang mit Menschen? Sie suchen eine Tätigkeit mit persönlichem Gestaltungsspielraum und viel Eigenverantwortung? Dann sind Sie bei uns richtig! Zum Ausbau unserer Verkaufsaktivitäten suchen wir für unser Geschäftsbereich Bauchemie in in verschiedenen Regionen in Deutschland einen

Vertriebsmitarbeiter (m/w) im Außendienst mit betontechnologischen Kenntnisse.

Ihre Aufgaben:

- anwendungstechnische Beratung und Verkauf

- Kundenbetreuung

- Neukundenakquise

- Ausbau unserer Marktposition


Ihr Profil

- Bauingenieur , Betontechnologe oder eine entsprechende Qualifikation im Vertreib von Betonzusatzmitteln

- betontechnologische Kenntnisse

- Kontaktfreudigkeit

- Zielorientierte und selbständige Arbeitsweise

- Teamfähigkeit


Wie bieten Ihnen:

- interessante Tätigkeit mit kreativem Freiraumn

- leistungsbezogenes Gehalt

- neutralen Firmen-PKW

- gute persönliche Entwicklungsmöglichkeiten

- Eigenständiges Arbeiten in einem dynamischen Team

- Ein hohes Maß an eigenverantwortlichen Arbeiten

- Mitarbeit in einem wachsenden, internationalen Unternehmen


 

Vlaanderen

Wij, Tillman Chemische Bouwstoffen, zijn marktleider in diverse landen en wereldspeler van formaat op het gebied van hulpstoffen voor beton mortel, cement en gips. Onze producten worden gebruikt in de meest grensverleggende bouwprojecten over de gehele wereld. In de hoofdvestiging in Megchelen (GLD) vindt zowel onderzoek, ontwikkeling, als productie plaats.


Ter uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar een:

Vertegenwoordiger Vlaanderen (Fulltime)

Als vertegenwoordiger Vlaanderen bent u een commerciële betontechnoloog die verantwoordelijk is voor de omzet en marge in zijn eigen werkgebied. In deze functie bent u verantwoordelijk voor het realiseren van het commerciële resultaat bij (potentiële) accounts. De activiteiten zijn, naast het realiseren van het onderhouden en verder ontwikkelen van bestaande contacten, vooral gericht op het genereren van 'new business'. Marktontwikkelingen volgt u dan ook op de voet. U neemt initiatieven en u onderzoekt voortdurend mogelijkheden om kansen in de markt te benutten.


Uw taken en verantwoordelijkheden houden het volgende in:

- Adviseren van (potentiële) klanten inzake de kwaliteit en samenstelling van beton.

- Het maken van afspraken.

- Onderhouden van contacten.

- Behalen van de verkoopdoelstellingen in uw regio.


Functie-eisen

- Een doener die denkt in kansen en mogelijkheden.

- Bij voorkeur in het bezit van een certificaat Betontechnoloog of technische kennis/achtergrond,

- Vloeiende beheersing van de Nederlandse taal.

- U bent fulltime beschikbaar

- In het bezit van een rijbewijs B

- Pro-actief, communicatief sterk en energie.

Kortom, een echte winnaar.


Wij bieden

- Een zeer afwisselende functie.

- Werken bij een internationale omgeving.

- Werken in een omgeving met ruimte voor ontwikkeling.

- Goed salaris.

- Prestatietoeslag.

- Informele werksfeer.

- Vooruitzicht op een vast dienstverband.


 

Vertegenwoordiger Internationaal

Wij, Tillman Chemische Bouwstoffen, zijn marktleider in diverse landen en wereldspeler van formaat op het gebied van hulpstoffen voor beton mortel, cement en gips. Onze producten worden gebruikt in de meest grensverleggende bouwprojecten over de gehele wereld. In de hoofdvestiging in Megchelen (GLD) vindt zowel onderzoek, ontwikkeling, als productie plaats.


Ter uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar een:

Vertegenwoordiger internationaal (M/V)

Als vertegenwoordiger Internationaal ben je een commerciële betontechnoloog die verantwoordelijk is voor de omzet en marge in zijn eigen werkgebied. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het realiseren van het commerciële resultaat bij (potentiële) accounts. De activiteiten zijn, naast het realiseren van het onderhouden en verder ontwikkelen van bestaande contacten, vooral gericht op het genereren van 'new business'. Internationale marktontwikkelingen volg je dan ook op de voet. Je neemt initiatieven en u onderzoekt voortdurend mogelijkheden om kansen in de markt te benutten.


In verschillende internationale gebieden hebben we mogelijkheden, of het nu gaat om het Verenigd Koninkrijk, Ierland, het Midden-Oosten, Zuid-, of Noord-Amerika. Heb jij banden of relaties met een ander gebied? Reageer dan vooral!


Jouw taken:

- Het adviseren van (potentiële) klanten inzake de kwaliteit en samenstelling van beton.

- Het maken van afspraken in jouw werkgebied.

- Onderhouden van contacten in jouw werkgebied.

- Behalen van groeidoelstellingen in jouw regio.


Functie-eisen

- Vloeiende beheersing van de Nederlandse, Engelse en gesproken taal van jouw regio.

- Technisch onderlegd als betontechnoloog.

- Fulltime beschikbaar.

- Bereid om twee weken per maand naar het buitenland te reizen.

- In het bezit van een rijbewijs B

- Pro-actief, communicatief sterk en energiek.

Kortom, een echte winnaar.


Wij bieden

- Een zeer afwisselende functie.

- Werken bij een internationale omgeving.

- Werken in een omgeving met ruimte voor ontwikkeling.

- Goed salaris.

- Prestatietoeslag.

- Informele werksfeer.

- Vooruitzicht op een vast dienstverband.