Tillman

Tillman GardenTechnology
Tillman GardenTechnology
Tillman GardenTechnology
Tillman GardenTechnology
Tillman GardenTechnology

Fullgrip TM Artikelnummer 29713

Omschrijving

Fullgrip TM is een 2 componenten epoxyhars met hoogwaardig instrooimateriaal dat speciaal is ontwikkeld voor het anti-slip maken van vrijwel iedere ondergrond. Fullgrip TM is eenvoudig te mengen en te verwerken. Na het aanbrengen, instrooien en uitharden zal een mooi egaal, uiterst slijtvast en ruw oppervlak zijn ontstaan dat weersbestendig is en als anti-slip kan worden beschouwd. Standaard wordt uitgegloeid kwarts met een korrel- diameter tot 1 mm ten behoeve van het instrooien meegeleverd.

Toepassing

Fullgrip TM kan worden toegepast op nagenoeg alle harde ondergronden en wordt gebruikt voor het anti-slip maken van bijvoorbeeld:

 • tuinhout
 • vlonders
 • brugdekken
 • betonvloeren
 • houten oppervlakken
 • metalen oppervlakken enz.
 • Werkwijze

  Component A eerst mengen tot een homogeen geheel. Component B in zijn geheel hieraan toevoegen en opnieuw circa 3 minuten mengen. Het mengsel over het te behandelen oppervlak uitgieten en met een blokkwast gelijkmatig in een dunne laag uitsmeren. Het oppervlak vervolgens met component C instrooien. Het instrooimateriaal vervolgens licht aandrukken met bijvoorbeeld een vachtroller waarna, na verharding het overmaat aan component C kan worden weggeborsteld. De verwerkingstijd is temperatuursafhankelijk. Bij 20ºC zal deze 15 tot 30 minuten bedragen wat een snel resultaat mogelijk maakt. Bij lagere temperaturen is de verwerkingstijd langer. Niet verwerken onder 5ºC. Het verbruik is afhankelijk van de hoedanigheid van de ondergrond en de toegepaste laagdikte. 2,5 kg Fullgrip TM (component A, B en C) is voldoende voor circa 0,75 tot 1 m² afhankelijk van de verwerkingswijze en laagdiktes.

  Opmerking

  De te behandelen oppervlakken dienen schoon, vetvrij en absoluut droog te zijn om problemen met aanhechting te voorkomen. Bij toepassing op hout en beton dienen deze ook intern droog te zijn. Het dragen van handschoenen en beschermende kleding is tijdens de verwerking aan te raden. Gebruikt gereedschap dient regelmatig tijdens en direct na gebruik te worden gereinigd met een oplosmiddel (thinner). Verharde Fullgrip TM is niet meer van gereedschap te verwijderen.