Tillman

Tillman Divisies
Tillman GardenTechnology is een nieuwe divisie van Tillman Chemische Bouwstoffen. De toonaangevende producent van hulpstoffen voor beton en mortel.
Prachtig aangelegde tuinen
Want ook in de tuin wordt volop gebouwd met de hoogwaardige en eenvoudig te verwerken materialen van Tillman.
Een breed programma van 'groene' betonhulpstoffen
peciaal voor de professionele hovenier en ervaren tuinhobbyist ontwikkelde Tillman GardenTechnology een breed programma 'groene' betonhulpstoffen die van elke tuin een ware hortus maken.
Handige hulpstoffen voor groene vingers
Tillman biedt in samenwerking met u, de betere tuincentra en hoveniersbedrijven, handige hulpstoffen voor groene vingers.

Welkom bij Tillman GardenTechnology

High-tech producten voor maximale resultaten

 

Tillman GardenTechnology

Tillman GardenTechnology is een nieuwe divisie van Tillman Chemische Bouwstoffen. De toonaangevende producent van hulpstoffen voor beton en mortel. Tillman producten worden over de hele wereld toegepast in de meest uiteenlopende projecten. In de weg- en waterbouw bijvoorbeeld, in de woning- en utiliteitsbouw en sinds kort ook in tal van prachtig aangelegde tuinen. Want ook in de tuin wordt volop gebouwd met de hoogwaardige en eenvoudig te verwerken materialen van Tillman.

Handige hulpstoffen voor groene vingers

Speciaal voor de professionele hovenier en ervaren tuinhobbyist ontwikkelde Tillman GardenTechnology een breed programma 'groene' betonhulpstoffen die van elke tuin een ware hortus maken. Heeft uw klant plannen voor de aanleg van een vijver, een waterval, bestrating of de bouw van een border, pergola of broeikas? Dan biedt Tillman in samenwerking met u, de betere tuincentra en hoveniersbedrijven, handige hulpstoffen voor groene vingers.

 

CONTACT