Tillman

Tillman GardenTechnology
Tillman GardenTechnology
Tillman GardenTechnology
Tillman GardenTechnology
Tillman GardenTechnology

Gardenlijm TM Artikelnummer: 29518

Omschrijving

GardenLijm TM is een cementgebonden, kunststofgemodificeerde lijmsoort voor het verlijmen van tegels op vloeren en wanden. GardenLijm TM is geschikt voor binnen- en buitenwerk. In korte tijd bereikt de lijm een hoge sterkte, waardoor deze uitermate geschikt is om grotere en zwaardere tegels te verlijmen. GardenLijm TM is tevens geschikt voor het verlijmen van (gas)betonblokken.

Toepassing

GardenLijm TM wordt ingezet voor het verlijmen van wand- en vloertegels, mozaïek, steenstrips en betonstenen op minerale ondergronden. Zeer geschikt om grote, zware tegels te verlijmen, het verlijmen van gasbetonblokken of –platen en het verlijmen van betonblokken.

Werkwijze

Voorbehandeling van de ondergrond: Zorg voor een stabiele en draagkrachtige ondergrond. De te behandelen oppervlakken dienen schoon, olie- en vetvrij en absoluut droog te zijn, om problemen met aanhechting te voorkomen. Poreuze (sterk zuigende) ondergronden dienen voorbehandeld te worden met Acrytekt TM (art.nr. 3302-0005). GardenLijm TM wordt in koud water aangemaakt tot een goed bindende kleefspecie. Kleine hoeveelheden kunnen met de hand worden aangemaakt, anders gebruik maken van een speciemolen. GardenLijm TM met een grof getande kam aanbrengen op een droge of vochtige ondergrond. GardenLijm TM is te verwerken bij een temperatuur van +5 tot 30ºC.