Tillman

Tillman InfraTechnology
Tillman InfraTechnology
Tillman InfraTechnology
Tillman InfraTechnology
Tillman InfraTechnology
`

Oilremover TM

Omschrijving

Oilremover TM verwijdert in korte tijd olie- en vetvlekken van diverse steenachtige ondergronden. Oilremover TM is geschikt voor toepassing op betonnen bestratingsmaterialen en verschillende soorten natuursteen. De verschillende componenten van Oilremover TM werken in op olie- en vetrestanten. De olie wordt geëmulgeerd en is daarna eenvoudig met water weg te spoelen. Oilremover TM bevat geen zuren, zodat het betonoppervlak niet wordt aangetast.

Toepassing

Oilremover TM wordt ingezet voor de reiniging van: ** Beton- en morteloppervlakken ** Tegels ** Sierstraatwerk ** Natuursteen, als porfier en graniet

Werkwijze

Oilremover TM kan onverdund worden verwerkt. Allereerst de ondergrond verzadigen met water zodat de olie- en vetresten niet verder in het oppervlak dringen. Op de verontreinigde plaatsen Oilremover TM met een kwast, spuit of roller ruim opbrengen. Vervolgens het behandelde oppervlak goed borstelen en Oilremover TM laten inwerken. Door het borstelen worden de oliën en vetten in het water geëmulgeerd. Het reinigingswater krijgt nu een witte melkachtige kleur. Niet laten opdrogen. Daarna het oppervlak met ruim water schoonspoelen. In hardnekkige gevallen de behandeling herhalen. Zorg tijdens het verwerken van Oilremover TM voor een goede ventilatie. 1 liter is voldoende voor 3 - 5 m² afhankelijk van de porositeit van de ondergrond en mate van verontreiniging. Geschiktheidsproeven vóóraf zijn noodzakelijk.

Opmerking

Het dragen van handschoenen, bril en beschermende kleding is tijdens de verwerking aan te raden.