Tillman

Tillman Divisies
Tillman InfraTechnology is een divisie van Tillman Chemische Bouwstoffen, dé toonaangevende producent van hulpstoffen voor beton en mortel.
Voor wegenbouwers en aannemers
Tillman producten worden over de hele wereld toegepast in de meest uiteenlopende projecten.
Infrastructuur materialen
Bestaande infrastructuur onderhoudt of nieuwe aanlegt de materialen van Tillman zijn hoogwaardig, snel en eenvoudig te verwerken en garanderen u een professioneel resultaat
Nieuwste technieken
Ontwikkeling en productie onder één dak

Welkom bij Tillman InfraTechnology

High-tech producten voor maximale resultaten

 

Tillman InfraTechnology

Tillman InfraTechnology is een divisie van Tillman Chemische Bouwstoffen, dé toonaangevende producent van hulpstoffen voor beton en mortel. Tillman producten worden over de hele wereld toegepast in de meest uiteenlopende projecten. Bijvoorbeeld in de woning- en utiliteitsbouw, weg- en waterbouw, alsmede in de tuin- en landschapsbouw. Speciaal voor wegenbouwers en aannemers ontwikkelde Tillman de InfraTechnology lijn.

Infrastructuur materialen en hulpstoffen

Moet u scheuren in asfalt repareren, remribbels voorkomen of verkeersgeleiders plaatsen? Tillman helpt u op weg. Of u nu bestaande infrastructuur onderhoudt of nieuwe aanlegt de materialen van Tillman zijn hoogwaardig, snel en eenvoudig te verwerken en garanderen u een professioneel resultaat. In haar bouwstoffen verwerkt Tillman de nieuwste technieken, technieken die zij ontwikkelen in eigen laboratoria. De producten voldoen aan de strengste eisen en kwaliteitsnormen en zijn volledig geënt op de professionele praktijk.

 

CONTACT